Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   

 

Amióta meglátták egymást az Akadémián, megvetik a másikat. Sasuke népszerű a lányok között, és hatalmas tiszteletet élvez a klánja miatt. Ezzel ellentétben Narutot nem kedvelték a lányok sem, és a faluban is kiközösítették a "rejtett ereje" miatt. Naruto folyamatosan azt vetette Sasuke szemére, hogy fel akar vágni. Sasuke alapvetően lenézte Narutót, mindaddig amíg nem látta harcolni a Zabuza elleni küzdelemben. Aztán Sasuke elismerte, hogy Naruto nem éppen egy bosszantó ninja. Ezzel Naruto nyert egy kis tiszteletet is. Naruto és Sasuke célja most, hogy legyőzzék egymást, ezért keményen eddzenek.Gai & Kakashi

Az Akadémiában kezdődött minden. Azóta még most Jounin harcosként is azon gondolkoznak, hogy melyik tudná felülmúlni a másikat. A verseny típus teljesen mindegy, a lényeg hogy verseny legyen. (Van már: kő-papír-olló is, ebben 49-50 az állás, Gai javára).  A versengésük eléggé élénk és állandóan különféle versenyeket tartanak, amik széles körben terjednek hogy lássák, hogy ki a legjobb. Sokszor ezt a versengést mulatságos célkora használják.
Ino & Sakura

A Ninja Akadémán belül, Ino volt a legnépszerűbb lány, míg Sakura egy önbizalomhiányban szenvedő lány volt, akinek nem voltak barátai. Ino segített Sakurának több önbizalmat szerezni, ezáltal barátokká váltak és igazán jól kijöttek egymással. Miután megjelent Sasuke, riválisok lettek, hiszen mindkettejük nem titkolt célja, hogy "meghódítsák" Sasukét. A legnagyobb csatájuk a Chunnin vizsga, 3. részének az előzeteseiben volt. A küzdelem alatt kijelentették, hogy ez a küzdelem nem Sasukuéról szól.
Neji & Rock Lee
Bár ez a versengés nem olyan nyilvánvaló mint a többi, és nem mutatkozik ki, de azért ott van ez mindkét félben, mégha nem is mondják ki. Neji azt vallja, hogy amikor egy személy megszületik, a sorsuk eleve elrendelt és ezt nem változtathatják meg. Rock Lee ennek ellenkezőjét vallja, mégpedig ha valaki nehéz munkán keresztül, hisz abban amit el szeretne érni, és kitartó, akkor céljai valóra válhatnak. Lee mindig le akarta győzni a zsenit, Nejit, de Neji nem fogadja el Rock Leet méltó ellenfélnek.
Orochimaru & AkatsukiMióta Orochimaru elhagyta az Akatsukit, a szervezet tagjai ellenvetéssel tekintettek Orochimarura. Orochimaru, leghűbb társának, Kabutónak segítségével az Akatsuki búvóhely nyomára lelt.